Κολύμβηση Ενηλίκων

Τονώστε το σώμα σας νιώθοντας την ευεργετική δύναμη του νερού να σας κυριεύει.

Λειτουργούν τμήματα για αρχάριους και για προχωρημένους κολυμβητές.
Η κολύμβηση αποτελεί μια φυσική δραστηριότητα που προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι γιατροί ή προπονητές αφού γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην διατήρηση της καλή μας υγείας.
Πιο συγκεκριμένα, η άθληση στο νερό βοηθά στην σωστή λειτουργία της καρδιάς και του αναπνευστικού μας συστήματος, γυμνάζοντας τους μυς που στηρίζουν όλο το σκελετό μας.
Αυξάνει την αντοχή και τη μυϊκή ενδυνάμωση και συγχρόνως συντελεί στην ενίσχυση του ανοσοβιολογικού μας συστήματος ώστε να έχουμε μεγαλύτερη αντοχή στις ασθένειες και τους τραυματισμούς.

 

Παράλληλα, η γυμναστική στο νερό δρα αγχολυτικά, απομακρύνοντας το στρες της σύγχρονης ζωής, βελτιώνει την ψυχική μας διάθεσή και δημιουργεί ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας. Ταυτόχρονα δημιουργεί ενεργητικότητα, ζωντάνια και προκαλεί ηρεμία.
Ανεξάρτητα από το σωματικό σας βάρος, την ηλικία ή το αν γνωρίζετε ή όχι κολύμβηση, η άσκηση μέσα στην πισίνα  είναι ιδανική επιλογή για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.
Με την παρουσία του έμπειρου προπονητή, παρακολουθείτε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες σας και ακολουθώντας το δικό σας στυλ και ρυθμό. Το κολυμβητήριο του Blue Swimming Centre, διαθέτει μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων μέσα στην οποίαμαθαίνετε μαζί με τον personal trainer όλες τις τεχνικές κολύμβησης.

Λειτουργούν διαφορετικά ομαδικά τμήματα για όσους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αλλά και όσους είναι ακόμα αρχάριοι. Ο εξειδικευμένος προπονητής θα σας επιβλέπει, συμβουλεύει και σας καθοδηγεί στην σωστή διεξαγωγή και ένταση των ασκήσεων, των τεχνικών κολύμβησης εξασκώντας όλα τα διαφορετικά στυλ που υπάρχουν.

 

  • Τονώστε το σώμα σας νιώθοντας την ευεργετική δύναμη του νερού να σας κυριεύει.
  • Η γυμναστική στο νερό δρα αγχολυτικά, απομακρύνοντας το στρες της σύγχρονης ζωής
Ωράριο Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
7:30-15:30 ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ
20:15-22:30 ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ

 

Ωράριο Σαββάτο
14:00-18:00 ΚΟΙΝΟ

 

Ωράριο Κυριακή
10:00-15:00 ΚΟΙΝΟ
 

 

Το Master Swim είναι η ερασιτεχνική  ενασχόληση  με την  κολύμβηση και  απευθύνεται σε βετεράνους αθλητές  (πρώην κολυμβητές) και  σε αρχάριους κολυμβητές που ξεκίνησαν σε μεγάλη ηλικία να κολυμπάνε και ενδιαφέρονται βελτιωθούν και στα 4 στυλ της κολύμβησης θέτοντας διάφορους στόχους.

 

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
- 20:00-22:00 - - 20:00-22:00 15:00-17:00 -